SDC Properties

Forest Hill

1 PROPRIETĂȚI DISPONIBILE

Un proiect de top care vă va capta atenția. Este amplasat la aproximativ 6 km de Cluj-Napoca, în satul Popești. Iubitorii de natură vor aprecia că proiectul este îmbrățișat pe 2 laturi de pădure, iar parcelele generoase oferă acces direct către aceasta. Un drum privat de 8 metri, asfaltat, deservește fiecare parcelă. Proiectul este gândit ca și o comunitate de 12 case, comunitate în care, odată trecut de poartă, termenul ACASĂ este dus la superlativ.

Proprietati

Forest Hill

50% VÂNDUT

Un nou proiect marca SDC Properties, impreuna cu Green Elite proiectul este îmbrățișat pe 2 laturi de pădure, iar parcelele generoase oferă acces direct către aceasta.

VEZI DETALII

Utopia ta suburbană te așteaptă

SDC Forest Hill este o utopie suburbană pentru familiile care caută un stil de viață activ, sănătos și împlinit, cu tot ce au nevoie la îndemână.

Aproape de tot ce iubiti la Cluj

Conectat convenabil cu acces facil la cele mai pline de farmec locuri din Cluj, puteți face cumpărături la Vivo Cluj, luați masa în Centrul Clujului sau vizionați un spectacol la Opera din Cluj, totul în mai puțin de 30 de minute de casa dvs. din 'SDC Properties Forest Hill.

O casa de tinut minte. Un stil de viata de care sa te bucuri.

Casele cu 3 domitoare ofera un spatiu deschis pentru locuit, luat masa si divertisment. 

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Keep me updated on the news