SDC Properties

CUM SĂ CUMPĂRAȚI ARTĂ PENTRU NOUA PROPRIETATE SDC

Arta la Cluj - Ioana Iacob, Artist Vizual

În primul rând, ne puteți spune mai multe despre dvs. și despre rolul dvs. cu TheArtdealist?    

 

TheArtdealist s-a născut din dorința de a promova și de a vinde în mediul online, arta creată de artiști tineri.TheArtdealist funcționează mai degrabă ca o expoziție  decât ca o baza de date cu lucrări. Astfel cine ne vizitează poate sa vadă lucrări de arta organizate după anumite teme. Datorita faptului ca sunt artist și eu, abordarea mea în selecția lucrărilor este una de mediere între ce are de oferit un artist și ce ar putea înțelege publicul din arta propusă. 

 

În ce fel se deosebește Artdealist printre alte spații de artă din Cluj și România? 

 

TheArtdealist este un spațiu virtual în care lucrările sunt organizate ca intr-o expoziție. Ceea ce alegem pentru fiecare dintre aceste expoziții are rolul de a explica contextul mai larg din care lucrările fac parte, așa încât publicul poate alege speram, cu o înțelegere mai amplă a specificității fiecărei lucrări. Ceea ce aducem noi în atenția publicului sunt lucrări ale unor artiști tineri la care altfel ei nu ar avea acces nefiind încă suficient de mediatizați dar care produc arta valoroasa.



Ce puteți sfătui noii proprietari SDC atunci când vine vorba de găsirea celei mai bune arte pentru casele lor?        

 

O lucrare de arta adusă intr un spațiu Creează o anumită atmosfera, ii da personalitate și îl face unic.

Ceea ce eu sugerez mereu este alegerea bazata pe ceea ce ii atrage atenția clientului, ce îl intriga și Creează spațiul în care ei sa se simtă inspirați . O alegere de felul asta are mai multe șanse sa fie îmbucurătoare pentru mai mult timp. Suplimentar, informarea despre artiști și temele pe care le abordează contribuie la alegeri unice și personale, alegerea a ceea ce ai în jurul tău fiind și ea o forma de exprimare a sinelui.



După părerea dvs., care este cel mai bun mod de a decora un spațiu mare? 

 

Un spațiu vast oferă posibilitatea de a jongla cu mai multe medii artistice, pictura, sculptura sau Instalatie, cu un numar mai mare de lucrări dar și cu lucrări spectaculoase de mari dimensiuni în funcție de atmosfera care se dorește a fi creată. Nu exista retete generale. De multe ori sugestiile artiștilor a căror lucrări sunt folosite poate fi de ajutor.

 

Care este sfatul dvs. cu privire la cumpărarea de artă de la artiști emergenți?           

 

De multe ori din nefericire, clienții se feresc de nume pe care nu le cunosc. Exista totuși artiști tineri foarte talentați care Creează lucrări excepționale. Un client deschis sa vadă ce au de oferit acești artiști poate sa achiziționeze la prețuri mult mai mici lucrări de care se vor bucura pentru mult timp. Curajul de a avea încredere intr un artist tânăr și de a alege informat în privința procesului și intențiilor unui artist poate sa aduca multe beneficii cumpărătorului, inclusiv acela de a fi cumpărat o lucrare de arta la un preț rezonabil pentru ce ii oferă ea în schimb celui care o are și o vede în fiecare zi.



Ce păreri aveți despre viitorul artei la Cluj?

 

Cluj are deja o reputație bună în lumea artei internaționale ca hub de artiști tineri bine pregătiți. Unii Dintre artiștii clujeni ajungând sa aibă renume internațional și sa fie bine cotați pe piata de arta internațională. Speranța mea este ca în viitor publicul clujean va ajunge sa aprecieze și el artiștii pe care ii produce și achiziționând ceea ce aceștia Creează, ii va susține.aceasta situație ar fi benefică atât pentru Artiști cât și pentru cumpărătorul care a investit intr un moment bun.

 

Ioana Iacob, Artist

 

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Keep me updated on the news