SDC Properties

SDC Calea Turzii

0 PROPRIETĂȚI DISPONIBILE

SDC Calea Truzii se concentreaza pe durabilitate, inovare și eficiență. Situată în partea de sud a Clujului, SDC Calea Turzii este o clădire de birouri clasa A însumând 2.000 mp suprafață închiriabilă repartizată pe 1 subteran, Parter și 3 etaje superioare plus 1 nivel tech, cu un plan tipic generos de 2.130 mp. Cu acest proiect, situat pe cea mai aglomerată stradă din Cluj, cea mai mare comunitate de afaceri in dezvoltare din Cluj, SDC creează un nou standard în ceea ce privește receptivitatea, bunăstarea, durabilitatea și reducerea costurilor de ocupare.

Fatada

Cladirea este alcătuita din panouri alternante de geam și rețele de profile arhitecturale verticale realizate din metale colorate în negru, cupru și auriu.

Tehnologie

Tehnologia touchless a fost adoptată prin dispozitive IR, în timp ce accesul la clădire și spațiile de birouri va fi disponibil prin tehnologiile Blue-tooth și NFC. În plus, se va obține o calitate maximă a aerului în clădire, deoarece unitățile de tratare a aerului vor fi echipate atât cu umidificare încorporată, cât și cu dezinfecție inovatoare a aerului, asigurând introducerea aerului proaspăt fără germeni la umiditate optimă.

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Keep me updated on the news